Authentiek Zichtbaar Zijn: Business Minifotosessies in Mechelen

Authentiek zichtbaar zijn op sociale media zonder al te veel gedoe en poespas? Business Minifotosessies to the rescue!

In september huurde ik op vraag van Els en haar vroedvrouwenteam een ruimte in Mechelen. We hielden een fijne personal branding sessie met het team in de voormiddag.

Om de rest van de uren in te vullen, besloot ik voor de eerste keer business minisessies te organiseren: korte, krachtige fotosessies die je voldoende beelden opleveren om je online aanwezigheid te versterken.

Wat maakt zo’n minifotosessies uniek?

Korte Sessies, Groot Resultaat: minifotosessies zijn ontworpen om kort maar krachtig te zijn. In slechts een korte tijdsspanne kun je voldoende beelden vastleggen om jezelf professioneel en authentiek te presenteren op sociale media, je website, je nieuwsbrief.

Geen Poespas: Vergeet ingewikkelde setups en langdurige fotoshoots. Deze minifotosessies zijn eenvoudig en effectief. We richten ons op het vastleggen van de essentie van wie jij bent, zonder onnodige franje.

Fijne Locatie: De gehuurde ruimte is zorgvuldig gekozen om een comfortabele en professionele setting te creëren. Er staan veel planten en de natuurlijke setting heeft een ontspannen huiselijke sfeer.  

Toegankelijkheid: Omdat de sessies kort zijn, zijn ze gemakkelijk in te passen in je drukke schema. Neem een korte pauze en investeer in jezelf met een snelle, effectieve fotoshoot.

Eerste Fotosessie zonder Stress: Als je nieuw bent in het idee van een fotosessie, zijn deze minifotosessies ideaal om je eerste stap te zetten. Het is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe krachtig en bevrijdend het kan zijn om jezelf visueel te presenteren.

Kleine investering: Dit is jouw kans om op een betaalbare manier de eerste stap te zetten naar een sterke online aanwezigheid. Jij kan professionele beelden gebruiken zonder je budget te overschrijden.

En wie kwam er zoal voor mijn lens staan?

Margot lanceerde kort na de minisessies haar nieuwe merk en had nood aan up-to-date foto’s.

En ook Sabine kwam langs voor een eerste professionele fotosessie.  Ze gaf de voorkeur aan actiefoto’s die haar werkwijze in beelden brengen, eerder dan portretten. En dat is helemaal prima!  

personal branding zakelijk portret business minisessie An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
personal branding zakelijk portret business minisessie An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
personal branding zakelijk portret business minisessie An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen

Wil jij er graag bij zijn volgende keer? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de volgende reeks!