Vroedvrouwen in de spotlights

Toen Els me contacteerde voor een fotosessie met haar team, vroeg ze me om een binnenlocatie te zoeken aangezien ze voor een keertje foto’s binnen wilden laten maken. Zo kwam ik bij Het Bestek in Mechelen terecht om deze groep van 4 getalenteerde vroedvrouwen te fotograferen, en ik kan eerlijk zeggen dat het een heel fijne sessie was.

Krachtige helden

Vroedvrouwen zijn ware helden, en het was een eer om hun verhaal vast te leggen. Ze staan dag en nacht klaar om te zorgen voor aanstaande moeders en hun kostbare nieuwkomers in deze wereld. Hun passie voor het helpen van gezinnen tijdens een van de belangrijkste momenten in hun leven is werkelijk bewonderenswaardig.

Tijdens de fotosessie wilden we de kracht en zachtheid van deze vroedvrouwen vastleggen. We wilden hun toewijding en medeleven laten zien, evenals hun professionaliteit en expertise. Daarom was het belangrijk om foto’s te maken die de mensen achter deze essentiële zorgverleners lieten zien. Foto’s die deze vrouwen tonen zoals ze bij hun patiënten over de vloer komen. Met een warme blik, klaar om hun kennis te delen, te helpen waar nodig, stevig met de voeten op de grond. Als props gebruikten we oa. een bloeddrukmeter en de oh zo gekende zwangerschaps- en geboorteboekjes.

De locatie vertelt mee je verhaal

Het mooie natuurlijk licht en de rustieke elementen van de locatie hielpen om de warmte en verbinding te benadrukken die deze vroedvrouwen brengen in het leven van anderen. De foto’s tonen de groep in actie, evenals individuele portretten die hun persoonlijkheden weerspiegelen.

Als personal branding en portretfotograaf ben ik er trots op dat ik kan bijdragen aan het vertellen van hun verhaal en het benadrukken van het belang van hun werk. Dit is waarom ik zoveel energie uit mijn werk haal, want het stelt me in staat om mensen in de schijnwerpers te zetten en hun verhaal te delen.

Als jij of iemand die je kent ook geïnteresseerd is in een fotosessie voor je eigen bedrijf, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd klaar om samen te werken en jouw verhaal te vertellen.

Neem zeker ook een kijkje op mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk.

 

personal branding zakelijk portret Vroedvrouwen in de spotlights An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
personal branding zakelijk portret Vroedvrouwen in de spotlights An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
personal branding zakelijk portret Vroedvrouwen in de spotlights An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
personal branding zakelijk portret Vroedvrouwen in de spotlights An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen