Hallo, ik ben An (met 1 n)

Wat blij dat jij er bent!

Mijn motto is captivating the beauty in life! De schoonheid van het leven vangen, maar ook erdoor geïntrigeerd zijn.

Ik leg het leven (en de mensen die voor mijn lens staan) vast zoals het is. Je moet je dus niet anders voordoen dan je bent, je bent goed genoeg. Je werkt met hart en ziel en hopen passie aan je zaak, aan je product of dienst. Ik ga graag op zoek naar die “twinkel” in je ogen wanneer je daarover vertelt of ermee bezig bent. Zo help ik jou aan spontane en sterke personal branding foto’s om je verhaal te vertellen op sociale media, je website etc.

Of je nu alleen bent en alles zelf doet of je wilt je team “in the picture” zetten, alles kan.

Een professionele 1e indruk maken is tegenwoordig nog altijd belangrijk want in dit digitale tijdperk word je toch vaak even op voorhand opgezocht en bekeken, hello Google.

Hoewel ik oorspronkelijk Secretariaat-Talen studeerde, kriebelde de fotografie al lang (ik stond als kind al vaak achter de camera op feestjes en tijdens vakantie) en volgde ik een fotografie-opleiding in avondschool. Regelmatig school ik me bij tijdens workshops en extra opleidingen.

Als het maar enigszins haalbaar is, kom ik met mijn elektrische cargobike tot bij jou. Het is snel, ik moet geen parkeerplaats zoeken en ik voed er mijn talent “bewuste beweger” mee. 3 vliegen in 1 klap!

Naast fotografie, zijn Geert (my significant other), Mila & Pippa (mijn dochtertjes), Lies & Roos (mijn plusdochters) mijn grote liefdes.

In mijn vrije tijd ontsnap ik regelmatig uit de stad richting bos en groen en woel ik met mijn vingers in de aarde van mijn moestuintje. 

Daarvoor moet je bij mij zijn

Trotse vrijwillige fotograaf

Kijk, lees en geniet van mijn werk!

Mijn blog

Wil je graag meer zien van mijn werk? Of bijleren hoe je jouw foto’s kan inzetten voor je marketing? In mijn blogs deel ik mijn shoots en ontzettend veel tips waarmee jij meteen aan de slag kan gaan.