Bedrijfsevent, teambuilding of receptie in het vooruitzicht?

Ik sta klaar om dat bijzondere moment in jouw bedrijf vast te leggen. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat jullie nog lang kunnen nagenieten.

Teambuilding bedrijfsfotografie - An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen
Eventfotograaf fotografie evenement teamfoto Teambuilding bedrijfsfotografie - An Van de Wal LumierePhotography

Maar an, is dat wel iets voor mij?

Deze shoot is voor jou ...

Wat anderen zeggen over mijn werk

An heeft onze “Bike, Beer & Wine-tasting” geportretteerd. Super tevreden van. Je hoort ze niet, je ziet ze niet (bij wijze van spreken natuurlijk), maar ze is er wel. Heel discreet neemt ze foto’s en laat ze jou je ding doen. Heel mooie foto’s, handig digitaal platform van aanleveren van de foto’s. Top. Bedankt An! Blij mee.

Wim

Mon Vin

Echt mooie beelden van deze mooie dag! Wat een prachtige foto’s, amai! ❤

Ik zie ook heel mooie foto’s van onze collega’s die op pensioen gaan.
Heel erg bedankt om ook daarop te willen focussen!

Teambuilding Globachem

Maar ik heb dat nog nooit gedaan

Hoe ga ik tewerk?

Kennismaking

Boek een kennismaking online, zo leren we elkaar kennen en checken we of er een klik is.

Voorbereiding

Zodra je de shoot inplant krijg jij van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd om je tot in de puntjes voor te bereiden.

Event

D-day! Ontspan en geniet van de fotoshoot.

Aflevering

Uiterst drie weken na de shoot ontvang je de toegang tot jouw galerij. Geloof me, je zal je in een snoepwinkel voelen en het wordt moeilijk kiezen.

Tijd om die fotograaf te boeken

Vraag hier jouw offerte aan

NAtuurlijk krijg je niet alleen de shoot zelf...

Wat krijg je nog?

Eventfotograaf fotografie evenement teamfoto Teambuilding bedrijfsfotografie - An Van de Wal LumierePhotography

Wie staat er achter de lens?

Hi, ik ben An

Captivating the beauty in life! De schoonheid van het leven vangen, maar ook erdoor geïntrigeerd zijn, dat is wat ik doe!

Ik leg het leven (en de mensen die voor mijn lens staan) vast zoals het is. Je moet je dus niet anders voordoen dan je bent, je bent goed genoeg. Je werkt met hart en ziel en hopen passie aan je zaak, aan je product of dienst. Ik ga graag op zoek naar die “twinkel” in je ogen wanneer je daarover vertelt of ermee bezig bent. Zo help ik jou aan spontane en sterke personal branding foto’s om je verhaal te vertellen op sociale media, je website etc.
Of je nu alleen bent en alles zelf doet of je wilt je team “in the picture” zetten, alles kan.
Een professionele 1e indruk maken is tegenwoordig nog altijd belangrijk want in dit digitale tijdperk word je toch vaak even op voorhand opgezocht en bekeken, hello Google.

Lees meer over mij >>

Veel gestelde vragen

Ik ga graag mee op zoek naar een geschikte locatie die bij je persoonlijkheid past. Of het nu een koffiebar in de buurt is, een leuke co-working in het centrum van de stad of als je je tiptop voelt in de natuur, we vinden zeker een locatie die aansluit bij jouw merk. Belangrijkste is dat JIJ je er goed bij voelt zodat je foto’s vertrouwen en passie voor je vak uitstralen.

Geloof me, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die me dat zegt. Wees gewoon jezelf. Hier en daar zal ik wel wat aanwijzigingen en poseertips geven. En verder, just go with the flow!

De fotosessie gaat om jullie, als gezin, als koppel, als familie. Ik leg graag jullie liefde vast en geloof me: voor je het weet, ben je vergeten dat ik er ben!

Het wijzigen van de originele foto en dus mijn werk als fotograaf maakt dat het niet meer “mijn” werk is. Ik leg mijn eigen stijl qua belichting, kleuren en contrasten in mijn foto’s om een bepaalde sfeer of emotie in de foto over te brengen. Door er dan nog een andere filter over te zetten, kan je het beoogde effect van de foto veranderen en dat is uiteraard niet de bedoeling. 

Nog een extra weetje: ik behoud als fotograaf ook het auteursrecht op de foto en daardoor het recht om te bepalen hoe deze wordt gebruikt en weergegeven, ook al heb je voor de sessie en foto’s betaald

Het helpt bij het vergroten van mijn naamsbekendheid en het promoten van mijn werk. En zo hoef jij niet telkens mijn gegevens door te geven 😉.

Het is bovendien een fijne manier om respect te tonen voor mijn werk als fotograaf. 

Heb je nog andere vragen? Contacteer me via info@lumierephotography.be
Of

Kijk, lees en geniet van mijn werk!

Mijn blog

Wil je graag meer zien van mijn werk? Of bijleren hoe je jouw foto’s kan inzetten voor je marketing? In mijn blogs deel ik mijn shoots en ontzettend veel tips waarmee jij meteen aan de slag kan gaan.