Als portret- en personal branding fotograaf heb ik het voorrecht om te werken met een breed scala aan ondernemers en KMO’s. Elke fotosessie brengt nieuwe uitdagingen en verhalen met zich mee, maar een recente sessie met een loopbaancoach was werkelijk bijzonder inspirerend. Deze loopbaancoach had onlangs een drastische carrièreswitch doorgemaakt en het was zo tof om zijn verhaal en transformatie vast te leggen!

Een Nieuwe Weg Inslaan

Werner had jarenlang bij defensie gewerkt. Hoewel hij succesvol was in zijn vorige carrière, begon hij een innerlijke drang te voelen om iets anders te doen, iets wat meer betekenisvol voor hem zou zijn. Na veel zelfreflectie en begeleiding van collega-loopbaancoaches, besloot hij een carrièreswitch te maken en zich te richten op loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling en het coachen van leidinggevenden.

personal branding zakelijk portret loopbaancoach An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen

De Fotosessie: Reflectie en Transformatie Vastleggen

Tijdens onze fotosessie heb ik geprobeerd de reis van Werner vast te leggen, van zijn vroegere carrière (mét uniform) naar zijn nieuwe roeping als loopbaancoach. We kozen voor locaties die zijn verhaal en persoonlijkheid weerspiegelen, waaronder een treinperron, zijn kantoor en een park. Een andere prop die mee in beeld moest komen, buiten het uniform, was zijn fiets.

De foto’s tonen niet alleen Werners professionele uitstraling, maar ook zijn authenticiteit en warmte als coach. We hadden tijdens de fotosessie een fijn gesprek over persoonlijke groei en het ondernemerschap, wat er dan weer voor zorgde dat hij meer op zijn gemak was gesteld en zich niet zo bewust was van de camera.

Het Belang van Personal Branding voor Loopbaancoaches

Als portret- en personal branding fotograaf begrijp ik het belang van authentieke beelden voor loopbaancoaches. Het is van cruciaal belang dat ze zichzelf kunnen presenteren als betrouwbare, empathische gidsen voor hun cliënten. Werner begreep dit concept volledig en was vastbesloten om zijn persoonlijke merk te bouwen op een manier die zijn nieuwe carrière weerspiegelt.

Onze fotosessie hielp om beelden te creëren die zowel zijn professionaliteit als zijn persoonlijkheid in beeld brengen. Deze foto’s dienen als een krachtige aanvulling op zijn sociale media en website, waardoor potentiële cliënten een voorproefje krijgen van wie hij is en wat hij te bieden heeft.

Meer info vind je op Werners site die vorige week online ging (bravo!) en Instagramprofiel.

Als jij op zoek bent naar authentieke en krachtige beelden voor je carrière (al dan niet als loopbaancoach), aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om jouw verhaal vast te leggen en je te helpen bij het opbouwen van een sterk online merk dat jouw passie weerspiegelt.

Neem zeker ook een kijkje op mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk.