Nog even genieten met z’n tweetjes

Mark en Lies verwachtten hun eerste kindje en wilden maar wat graag Lies’ bolle buik nog laten vastleggen. Nog even genieten met z’n tweetjes voordat hun levens voor altijd zouden veranderen (wat een cliché hé!?). Gezien de toch wel uitzonderlijke omstandigheden in deze coronatijden, wilden ze ook een aantal portretten met mondmasker. En zo hebben ze zeker een extra anekdote die ze later aan hun zoontje kunnen vertellen.

Ze kozen als locatie den Botaniek (alweer in het centrum van Antwerpen, net als de locatie van deze sessie), heerlijk fris groen en met prachtige tulpen zo in het voorjaar. Het was er lekker rustig, op een paar wandelaars na en hadden alle tijd om rustig verschillende hoekjes en kantjes op te zoeken.

Wist je dat tussen 32 en 36 weken in je zwangerschap het ideale tijdstip is om je fotosessie te plannen? Je buik is dan op z’n mooist. De eerste kwaaltjes zijn – hopelijk – voorbij en de laatste laten – fingers crossed – nog even op zich wachten.

Ondertussen is hun kindje geboren en hoop ik hen uiteraard nog terug te zien voor een newborn of familiefotosessie.

Mocht je met vragen zitten over een veilige fotosessie in tijden van corona, lees er dan even deze blog op na en boek in volle vertrouwen je sessie!