Love is in the air…

Toen ik de fotosessie van deze 2 aan het werken was, begon ik spontaan “Love is the air… ” te neuriën. Want hoe lief was dit wel niet?  Yens kocht voor zijn vriendin Kathleen een fotosessie als cadeautje voor haar verjaardag! 🤩 Hoewel hij zelf niet meteen iemand is die zich 100% op z’n gemak voelt voor een camera wilde hij toch heel graag een koppelshoot doen met haar. Hij wist immers dat ZIJ het zo’n leuke verrassing zou vinden.

Na wat flauwe grappen en kleine tips begonnen we aan de sessie en wat bleek? Hij was gewoon zichzelf, keek Kathleen aan met zijn verliefde blik, ze maakten samen grapjes, knuffelden en dansten, allemaal heel relax en spontaan. Herkennen jullie de locatie trouwens? Een verborgen parel middenin Antwerpen!
En Kathleen? Die genoot met volle teugen! En stiekem hoop ik natuurlijk dat ze aan haar klanten van KP Weddings over haar ervaring met mij verteld. ❤️

Hoor jij nu zelf dat deuntje van “Love is in the air…”  en heb je zin om ook eens voor de lens te staan met je lief? Mail me dan voor je afspraak op info@lumierephotography.be.

En mocht je met vragen zitten over een veilige fotosessie in tijden van corona, lees er dan even deze blog op na en boek in volle vertrouwen je sessie!