15 augustus, Moederdag in Antwerpen

15 augustus moederdag gezinsfotosessie cadeautip An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen

Op 15 augustus vieren we Moederdag in Antwerpen (en ergens in mei ook hoor 😅) en waarmee kan je mama nu het meeste een plezier doen? Juist, een fotosessie met haar bubbel!

We hoeven het zelfs tegenwoordig niet meer te beperken tot een bubbel, dus maak er gerust ipv een gezinsreportage een familiesessie van als je wil. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer mooie herinneringen mama heeft om nog jaren te koesteren.

Over generaties heen

Veel mensen hebben elkaar moeten missen de afgelopen tijd. Grootouders die hun kleinkinderen niet live konden zien en knuffelen. Tijd om die verloren tijd goed te maken en dat ook op beeld te laten vastleggen. Houden jullie een familiefeest of gaan jullie met z’n allen samen wandelen, een uitstapje maken of eten? Neem even de tijd om daar een familiefotosessie aan te koppelen en heerlijke herinneringen vast te laten leggen.

Email me gerust als je meer info wil!

Mocht je met vragen zitten over een veilige fotosessie in tijden van corona, lees er dan even deze blog op na en boek in volle vertrouwen je sessie!

En mijn meest recente werk bekijk je best op mijn Instagramprofiel!