Flair Foto-actie – een fotoshoot aan €49!

Misschien zagen jullie het vorige week al voorbijkomen en morgen is het dan echt weer zover: dan kan je via de Flair Foto-actie een fotoshoot aan €49 boeken!

Vorig jaar was het voor velen een lichtpuntje in de zomer na alle corona-ellende van het voorjaar. Dit jaar komt de actie een beetje vroeger en ze loopt tot een heel stuk in de grote vakantie.

“Of je nu je zwangere buik of je pasgeboren baby’tje op de gevoelige plaat wil laten vastleggen, een écht mooie foto wil van jou met je besties, je grootouders of je lief, of gewoon eens in je eentje wil poseren: een professionele fotoshoot is altijd de max. Onbetaalbaar? Helemaal niet! Met de bon in deze pocket heb je al een paar prachtbeelden van een fotograaf voor slechts 49 euro. Reserveren maar!”

Morgen vind je de bon bij je Flair en vanaf dan kan je ook alle extra informatie nalezen op Flair. Er verschijnt een klein boekje van 4 pagina’s rond de Flaircover met binnenin de voorwaarden en de originele Flairbon die je bij je reservatie moet afgeven. Kijk hieronder alvast even mee naar wat beelden van vorig jaar 😍.

Zin om zelf voor de lens te staan dit jaar? Mail me dan voor je afspraak op info@lumierephotography.be.

En mocht je met vragen zitten over een veilige fotosessie in tijden van corona, lees er dan even deze blog op na en boek in volle vertrouwen je sessie!