Gevonden: Ondernemers voor mijn lens

Lazen jullie één van mijn vorige blogpost toen ik ondernemers voor mijn lens zocht?

Voor de #paaspauze stonden er al een heel aantal #ondernemersvoormijnlens en ik ga nog wel even door.

Het opzet was voornamelijk om de vele ondernemers die onze wijk telt in de spotlights te zetten.

Niet enkel degenen met een fysieke zaak of winkel, maar ook de vele anderen die thuis (zonder fysiek uithangbord) ook vol passie aan hun zaak werken.

Afgekeken

Een collega-fotograaf uit Tienen is er als eerste mee gestart en vond het een leuk idee om anderen dat ook te laten doen in hun stad of gemeente.

De meeste aandacht gaat momenteel (en terecht) naar de essentiële sectoren die non-stop draaien en de horeca- en evenementsector die al maanden dicht zijn. Maar al de ondernemers ertussen, die worden vaak vergeten en daarom startte ik dus met #ondernemersvoormijnlens.

Zurenborg

Zo stonden er ondertussen hier in Zurenborg al coaches voor mijn lens, en ook een ontwerpster, naaister, interieurstyliste, makeup artieste en wijnhandelaar met fietskar.
Al een boel gevonden ondernemers voor mijn lens dus, maar er mogen er nog wel wat bijkomen.

Ik besliste om het project te laten verder lopen tot einde mei, om de heropening van de terrassen ook nog mee op te nemen in mijn portretreeks. De horecamensen hadden de laatste maanden teveel andere dingen aan hun hoofd om voor mijn lens te staan, zo lijkt het wel. Dus nu de terrassen open zijn, loop ik graag nog even bij hen langs.

Ken je iemand die absoluut voor mijn lens moet staan, deel dan dit bericht. ❤️

#ondernemersvoormijnlens An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Ondernemers voor mijn lens