Gevonden: Ondernemers voor mijn lens

By An Van de Wal Branding fotografie Geen reacties op Gevonden: Ondernemers voor mijn lens

Ondernemers voor mijn lens zakelijk portret ondernemers onder elkaar LumierePhotography An Van de Wal

Gevonden: Ondernemers voor mijn lens

Lazen jullie één van mijn vorige blogpost toen ik ondernemers voor mijn lens zocht?

Voor de #paaspauze stonden er al een heel aantal #ondernemersvoormijnlens en ik ga nog wel even door.

Ik besliste om het project te laten verder lopen tot einde mei, om de heropening van de terrassen ook nog mee op te nemen in mijn portretreeks. De horecamensen hadden de laatste maanden teveel andere dingen aan hun hoofd om voor mijn lens te staan, zo lijkt het wel. Dus nu de terrassen open zijn, loop ik graag nog even bij hen langs.

  • Share: