Voortaan betaling mogelijk via Bonsai-app

Een nieuwigheid sinds eind vorig jaar is dat je voortaan bij mij ook je fotosessie, prints, albums of vergrotingen via de bonsai-app kan betalen. Heb je hem nog niet, download hem dan zeker, want ook bij je lokale koffiebar of bakker kan je er vaak mee betalen.

Per 10 verrichtingen die je ermee uitvoert, planten ze een boom via “Eden Reforestation Projects”. Er zijn geen extra kosten voor de gebruikers van de app of voor het planten van bomen. Zeker de moeite waard om te downloaden, toch? Klik op de links voor meer info of lees er hun blogpost “Waarom werkt bonsai samen met de Eden Reforestation Projects om een groenere toekomst te creëren”even op na.

Jij spendeert geld. Nieuwe bossen ontstaan. Dat is geweldig toch!?

Voortaan dus jouw betaling mogelijk via de Bonsai-app zodat ook jij kan bijdragen tot een mooi bos en tegelijkertijd werk ik via mijn zaak weer een beetje mee aan een wereld met meer duurzaamheid. Las je mijn blog hierover al?

Bonsai betaalapp An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen