Fotografie evenement ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Dit regenachtige voorjaarsweer vraagt om een nieuwe blogpost!

Eind december vorig jaar – ja, ik weet het, ik loop wat achter met opdrachten posten 😅 – mocht ik gaan fotograferen tijdens een event van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. Het APBC Techlab, een peer-to-peer netwerkevent voor de creatieve sector over technologie: van A.I. tot VR, Gaming en Metaverse en alles er tussenin.

De dag omvatte lezingen door interessante sprekers, demo’s van VR-toepassingen, workshops en netwerkmogelijkheden. Het was een ongelooflijke kans om de energie en het enthousiasme van de aanwezigen vast te leggen terwijl ze bezig waren met deze activiteiten. Ik weet zeker dat iedereen die dit evenement bijwoonde zich geïnspireerd en energiek voelde! Ik in ieder geval wel: ik ben er wel, maar ook niet – ik legde de dag vast zonder dat al te veel mensen het opmerkten. En ik kreeg achteraf fijne reacties op mijn werk.

Heb jij binnenkort een event waarbij je wel een fotograaf kan gebruiken? Contacteer me dan vrijblijvend om te zien of we kunnen samenwerken.

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of meeting, een jaarvergadering met BBQ of een grootschalig evenement, het laten vastleggen van alle hoogtepunten van de dag door een fotograaf zorgt ervoor dat niemand een van die speciale herinneringen mist. En dat je achteraf de dag nog eens kan herbeleven met fijne herinneringen.

Ook voor teambuildings of teamfoto’s kan je me contacteren!