Op zoek naar professionele foto's die exact uitstralen waar jouw team voor staat?

Een stevige fotografische (eerste) indruk blijft bij je zakenrelaties gegarandeerd hangen. Ik help jullie om de juiste poses, look en stijl uit te stralen om perfect in beeld te brengen wie jullie zijn.

een fotoshoot is gewoon ook fun én verhoogt de teamspirit in je bedrijf!

Personal branding sessie bij DelReY - An Van de Wal portretfotograaf Antwerpen Zurenborg
Bedrijfsfotografie Bedrijfsevent teamdag workshop teambuilding LumierePhotography An Van de Wal

Maar an, is dat wel iets voor mij?

Deze shoot is voor jou ...

Wat anderen zeggen over mijn werk

An kwam bij ons portretfoto’s maken op het bedrijf. Ze is heel geduldig en stelt je goed op je gemak. Ze is voldoende assertief om iedereen in een juiste spontane positie te plaatsen, wat resulteert in mooie ongedwongen beelden.

Chocolatier DelRey

Het was een zeer aangename ervaring! Zowel de communicatie, service als het proces zelf. Het was even wennen om terug voor een lens te staan, maar zij stelt u direct gerust en gaf goede advies! Het is zeker aan te raden!

LHH TEAM

We hebben kort geleden ons team van medewerkers op beeld laten vastleggen door An! Wat een leuke samenwerking was dat seg. An komt haar afspraken echt na en doet meer dan wat ze belooft. We zouden de foto’s binnen de 14 dagen krijgen… Wel het waren 3 werkende dagen. En wat een leuk resultaat. Ze weet écht hoe ze mensen op beeld moet krijgen. Super super leuke samenwerking.

HUS

Maar ik heb dat nog nooit gedaan

Hoe ga ik tewerk?

Kennismaking

Boek een kennismaking online, zo leren we elkaar kennen en checken we of er een klik is.

Voorbereiding

Zodra je de shoot inplant krijg jij van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd om jullie tot in de puntjes voor te bereiden.

Fotoshoot

D-day! Ontspan en geniet van de fotoshoot.

Aflevering

Uiterst drie weken na de shoot ontvang je de toegang tot jouw galerij. Geloof me, je zal je in een snoepwinkel voelen en het wordt moeilijk kiezen.

Tijd om in actie te schieten

Vraag jouw offerte hier aan

NAtuurlijk krijg je niet alleen de shoot zelf...

Wat krijg je nog?

An Van de Wal - LumierePhotography brandingfotografie portretfotograaf Zurenborg Antwerpen HUS KastID

Wie staat er achter de lens?

Hi, ik ben An

Captivating the beauty in life! De schoonheid van het leven vangen, maar ook erdoor geïntrigeerd zijn, dat is wat ik doe!

Ik leg het leven (en de mensen die voor mijn lens staan) vast zoals het is. Je moet je dus niet anders voordoen dan je bent, je bent goed genoeg. Je werkt met hart en ziel en hopen passie aan je zaak, aan je product of dienst. Ik ga graag op zoek naar die “twinkel” in je ogen wanneer je daarover vertelt of ermee bezig bent. Zo help ik jou aan spontane en sterke personal branding foto’s om je verhaal te vertellen op sociale media, je website etc.
Of je nu alleen bent en alles zelf doet of je wilt je team “in the picture” zetten, alles kan.
Een professionele 1e indruk maken is tegenwoordig nog altijd belangrijk want in dit digitale tijdperk word je toch vaak even op voorhand opgezocht en bekeken, hello Google.

Lees meer over mij >>

Veel gestelde vragen

Ik ga graag mee op zoek naar een geschikte locatie die bij je persoonlijkheid past. Of het nu een koffiebar in de buurt is, een leuke co-working in het centrum van de stad of als je je tiptop voelt in de natuur, we vinden zeker een locatie die aansluit bij jouw merk. Belangrijkste is dat JIJ je er goed bij voelt zodat je foto’s vertrouwen en passie voor je vak uitstralen.

Geloof me, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die me dat zegt. Wees gewoon jezelf. Hier en daar zal ik wel wat aanwijzigingen en poseertips geven. En verder, just go with the flow!

De fotosessie gaat om jullie, als gezin, als koppel, als familie. Ik leg graag jullie liefde vast en geloof me: voor je het weet, ben je vergeten dat ik er ben!

Het wijzigen van de originele foto en dus mijn werk als fotograaf maakt dat het niet meer “mijn” werk is. Ik leg mijn eigen stijl qua belichting, kleuren en contrasten in mijn foto’s om een bepaalde sfeer of emotie in de foto over te brengen. Door er dan nog een andere filter over te zetten, kan je het beoogde effect van de foto veranderen en dat is uiteraard niet de bedoeling. 

Nog een extra weetje: ik behoud als fotograaf ook het auteursrecht op de foto en daardoor het recht om te bepalen hoe deze wordt gebruikt en weergegeven, ook al heb je voor de sessie en foto’s betaald

Het helpt bij het vergroten van mijn naamsbekendheid en het promoten van mijn werk. En zo hoef jij niet telkens mijn gegevens door te geven 😉.

Het is bovendien een fijne manier om respect te tonen voor mijn werk als fotograaf. 

Heb je nog andere vragen? Contacteer me via info@lumierephotography.be
Of

Kijk, lees en geniet van mijn werk!

Mijn blog

Wil je graag meer zien van mijn werk? Of bijleren hoe je jouw foto’s kan inzetten voor je marketing? In mijn blogs deel ik mijn shoots en ontzettend veel tips waarmee jij meteen aan de slag kan gaan.