Personal branding sessie bij DelReY

Vlak voor de krokusvakantie mocht ik voor een personal branding sessie gaan fotograferen bij chocolatier en patissier DelReY in Antwerpen. Al decennialang bereidt het enthousiaste DelReY-team met de grootste toewijding de meest verfijnde pralines en exclusieve patisserie. In het atelier in Antwerpen combineren ze hun grote liefde voor het ambacht met ongebreidelde werklust en creativiteit. Het prachtige hoekpand in de Appelmansstraat verstopt een wirwar aan gangen, trappen en ruimtes waarin de lekkerste dingen worden gemaakt! Afgelopen week werd er trouwens de 20 miljoenste diamantpraline gemaakt!

Ik fotografeerde de verschillende medewerkers zowel in het atelier als in de winkel. 
Personal branding foto’s zorgen ervoor dat klanten een gevoel hebben van herkenning wanneer ze je zaak binnenstappen: de beelden en medewerkers die ze op je website of sociale media zagen, komen immers overeen met de werkelijkheid.

Een heerlijk team van medewerkers maakte van deze personal branding sessie bij DeLReY weer een heel fijne ervaring! Volg hen op instagram of kijk op mijn profiel voor nog meer foto’s van deze sessie.

Zelf nood aan sterke maar spontane beelden voor je sociale media, website of andere doeleinden? Kijk even in mijn portfolio of neem contact om te zien of we binnenkort samen klikken!