Personal branding bij VB Partners Immobiliën

Een gloednieuw kantoor en nieuwe medewerkers, de perfecte combo om personal branding foto’s te laten maken. 

Zo ging het dus ook bij VB Partners Immobiliën in Kapellen. Ik kwam bij hen langs en fotografeerde de kantoorverantwoordelijke en teamleden en bracht zo de sfeer van het kantoor in beeld. Het idee achter personal branding foto’s is om potentiële klanten die bijvoorbeeld eerst met je in contact komen op je website of sociale media al een goed beeld te geven van waar ze “in real life” dan terecht komen. 

Zo hebben je klanten een idee van welke medewerkers er zijn, hoe het kantoor of de zaak eruitziet en hoe de sfeer er is. Mensen kopen van mensen, dus jezelf of je medewerkers laten zien, is en blijft in deze digitale wereld heel belangrijk.

Individuele portretten en teamfoto’s zijn dan ook een leuke persoonlijke toets op je website en sociale media. En nee, dat hoeven geen stijve studioportretten te zijn tegen een witte achtergrond. Het liefst maak ik foto’s in jullie natuurlijke biotoop, zodat jullie “op jullie gemak” zijn, in je vertrouwde omgeving.

Het kantoor in Kapellen is ondertussen al even open, en dus is het hoog tijd om wat foto’s te delen op mijn blog.

Meer info ivm personal branding sessies vind je hier en mijn meest recente werk vind je op mijn instagramprofiel