In Euro's - prijslijst

Tijd om te kiezen

Personal branding

Kies slim en neem meteen een jaarabonnement. De voordeligste manier om jezelf te voorzien van een jaar lang fotomateriaal dat meegaat met het seizoen en volledig jouw superpower uitstraalt.

Abonnementen                                         Eenmalige shoots

Light

€ 1 100

excl btw

Medium

€ 1 500

excl btw

Luxe

€ 2 400

excl btw

Great Start

€ 435

excl btw

Rolling Nicely

€ 635

excl btw

Over the top

€ 975

excl btw

NAtuurlijk krijg je niet alleen de shoot zelf...

Wat krijg je nog?

personal branding zakelijk portret business minisessie An Van de Wal LumierePhotography Antwerpen

Veel gestelde vragen

De abonnementen gelden voor 12 maanden – dus je kan eender wanneer instappen en je eerste sessie inplannen. De volgende sessies volgen dan binnen een termijn van (in totaal) 12 maanden na de bestelling van je abonnement.

Bv. je stapt in op 1 maart in een medium abonnement – je laatste sessie moet dan eind februari van het jaar erop plaatsvinden.

 

Je hoeft je abonnement niet enkel voor personal branding, portretten of teamfoto’s te gebruiken, maar kan dus ook bv. voor een bedrijfsevent, teambuildingdag, jaarlijkse opendeurdag etc ingezet worden.  En zelfs een combinatie is mogelijk: als je bv. een luxe abonnement hebt, kan je sessie 3 en 4 samen gebruiken voor een event van 4 uur. Handig toch? 😉

Ik ga graag mee op zoek naar een geschikte locatie die bij je persoonlijkheid past. Of het nu een koffiebar in de buurt is, een leuke co-working in het centrum van de stad of als je je tiptop voelt in de natuur, we vinden zeker een locatie die aansluit bij jouw merk. Belangrijkste is dat JIJ je er goed bij voelt zodat je foto’s vertrouwen en passie voor je vak uitstralen.

Geloof me, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die me dat zegt. Wees gewoon jezelf. Hier en daar zal ik wel wat aanwijzigingen en poseertips geven. En verder, just go with the flow!

Het wijzigen van de originele foto en dus mijn werk als fotograaf maakt dat het niet meer “mijn” werk is. Ik leg mijn eigen stijl qua belichting, kleuren en contrasten in mijn foto’s om een bepaalde sfeer of emotie in de foto over te brengen. Door er dan nog een andere filter over te zetten, kan je het beoogde effect van de foto veranderen en dat is uiteraard niet de bedoeling. 

Nog een extra weetje: ik behoud als fotograaf ook het auteursrecht op de foto en daardoor het recht om te bepalen hoe deze wordt gebruikt en weergegeven, ook al heb je voor de sessie en foto’s betaald

Het helpt bij het vergroten van mijn naamsbekendheid en het promoten van mijn werk. En zo hoef jij niet telkens mijn gegevens door te geven 😉.

Het is bovendien een fijne manier om respect te tonen voor mijn werk als fotograaf. 

Heb je nog andere vragen? Contacteer me via info@lumierephotography.be
Of

Eventfotografie

Voor grotere teams of bedrijfsevents maak ik graag een voorstel op maat. 

Als richtprijs voor een event van 3 uur ter plaatse te fotograferen, 3 uur verwerken, de bewerkte beelden in een online galerij en 60 beelden in hoge resolutie, mag je rekenen op €800,00 ex BTW.

Stuur me dus gerust een mailtje met details over je wensen of event en dan kom ik snel bij je terug met een gepast voorstel.