Het belang van een goed netwerk

Netwerk

Eline en ik leerden elkaar kennen tijdens het NOVA-traject van Unizo Antwerpen. Zij was toen loopbaanbegeleidster bij een centrum en op zoek naar haar eigen ding. Het netwerk van ondernemende vrouwen in Antwerpen (NOVA 😉) zorgde voor de nodige input om verder te groeien en de nodige stappen te zetten naar “Groei”. 

Haar focus ligt op het vinden en leren kennen van jouw talenten als manier om meer zelfbewust, authentiek en veerkrachtig in het leven te staan.

Talent zit vaak verscholen in de activiteiten die voor jou vanzelfsprekend zijn, datgene wat je energie geeft en waarvan je in flow raakt. In je talent handelen zorgt ervoor dat jij je goed in je vel voelt.

Heel interessante materie om ook als ondernemer eens in detail te bekijken om zo je sterktes te optimaliseren en je mindere kantjes bij te schaven.

Groei

Ondertussen zijn we allebei als ondernemers aardig wat stappen vooruitgegaan en is het fijn om zo samen onze weg te gaan, en toch elkaar ook te volgen. Heerlijk gevoel dus toen ze me vroeg om voor haar eigen nieuwe project “Groei” branding foto’s te maken!

Ook jou wens ik alle succes, Eline! Zo fijn je te leren kennen en uiteindelijk ook te mogen fotograferen! Het belang van een goed netwerk is dus nog maar eens bewezen.

Al haar info vind je op haar Instagramprofiel en website Groei Loopbaanbegeleiding.