Verschillende generaties

Verschillende generaties samen op de foto

Zeg nu zelf, de afgelopen 2 jaar zijn niet simpel geweest met die hele C-toestand. Nog in het minst vaak op emotioneel vlak: de mensen die we het liefst zagen, hebben we soms lang moeten missen. Uit schrik om kwetsbaren ziek te maken, zagen grootouders soms een tijdje hun kleinkinderen niet, of maar van heel ver in de tuin of via een schermpje.

Tijd om daar verandering in te brengen en bij een volgende gelegenheid (misschien wel een inhaalfeestje?) jullie herenigde familie te laten fotograferen.

Want hoe hard zijn die kleinkinderen ondertussen alweer niet gegroeid? Wie weet zijn er wel kleine coronababietjes bijgekomen! Of nieuwe liefdes ontstaan?

Alle combinaties zijn mogelijk

En vaak hoef je het niet te ver gaan zoeken: op zondagochtend met z’n allen gaan brunchen en pannenkoeken eten bij oma en opa! Ik kom maar wat graag – liefst voor het eten om vlekken te vermijden 😅 – jullie portretten maken. Als gezin, als familie, de kleinkinderen samen met oma en opa, broers en zussen samen, … alle combinaties zijn mogelijk. 

Geniet van de tijd samen en laat die heerlijke herinneringen vastleggen om nog lang te kunnen nagenieten. Stuur me een berichtje voor meer info.

Check zeker even mijn familieportfoliopagina en Instagramprofiel voor mijn meest recente werk!