Als een potentiële klant je zaak Googelt (want, zeg nu eerlijk, wie doet dat tegenwoordig niet?) is het altijd fijn als ze échte mensen tegenkomen op je site, de échte mensen die ze later ook live in je zaak gaan ontmoeten.

 

Individuele portretten en teamfoto’s zijn dan ook een leuke persoonlijke toets op je website en sociale media. En nee, dat hoeven geen stijve studioportretten te zijn tegen een witte achtergrond. Het liefst maak ik foto’s in jullie natuurlijke biotoop, zodat jullie “op jullie gemak” zijn, in je vertrouwde omgeving.

Chanceke voor de medewerkers van HUS, die 2 zalige showrooms hebben met comfy zetels, walk-in dressings en een warme, huiselijke sfeer.

Zo kon iedereen op zijn of haar favoriete plekje plaatsnemen om geportretteerd te worden. Zo leuk om dit team vast te leggen.

Als kers op de taart, schreef zaakvoerder Bram er dan nog deze review over: “We hebben kortgeleden ons team van medewerkers op beeld laten vastleggen door An! Wat een leuke samenwerking was dat seg. An komt haar afspraken echt na en doet meer dan wat ze belooft. En wat een leuk resultaat. Ze weet écht hoe ze mensen op beeld moet krijgen. Super super leuke samenwerking.”

Je vindt de foto’s die ik maakte voor HUS op hun IG-profiel en uiteraard ook alle andere info op hun site!