Mijn beelden voor Letters by Aline

Vele jaren geleden stond Aline met manlief en haar 2 zonen voor mijn lens en het was ontzettend leuk haar terug te zien afgelopen zomer. Ik mocht haar weer fotograferen, zij alleen deze keer. Gewapend met een pen, een boek en veel goesting vertelde ze me enthousiast over haar droom om teksten te schrijven. ⁠Een zaadje dat al vele jaren geleden gepland werd, tijd om verder te groeien nu.

“Het is mijn droom om deze creativiteit te gebruiken om anderen te helpen vorm te geven aan wat ze beleven tijdens de meest emotionele momenten in het leven.”⁠

Een mensenleven zit vol waardevolle momenten, speciale gelegenheden, herinneringen die je wil koesteren. Vaak is het op zo’n ogenblik zoeken naar de juiste woorden. LettersbyAline kan je hierin ondersteunen.

Aangezien ze niet echt een vaste schrijf- of werkplek heeft en ze vaak à la minute wil kunnen beginnen schrijven, leek een locatie buiten haar het beste om de fotosessie te laten doorgaan. Zo zat ze op een bank en in het gras te schrijven en stond ze in de warme nazomerzon voor te lezen.

Ik wens je alle succes, Aline, en ben superblij (en ook een beetje trots 😉) dat ik mijn stukje mocht bijdragen aan jouw droom met mijn beelden voor Letters by Aline.⁠

Go check her out @lettersbyaline en op haar website