Een stoefboekje cadeau in oktober

Oktober is traditioneel de maand waarin het jaarlijkse Weekend van de Klant valt. En ook dit jaar zorg ik voor een speciale actie: je krijgt een stoefboekje cadeau als je in oktober een fotosessie boekt en betaalt.

Voorlopig kijk ik met een regenhoedje op vooruit naar het weekend… ⁠
🌧️⁠
ik hoop even héél erg hard dat het vooral nu zondag droog blijft want dan doet Mila haar uitgestelde 1e communie. ⁠Weliswaar in een afgeslankte versie, want er mogen maar een beperkt aantal mensen mee in de kerk en ook een groot feest met de hele familie zal nog even op zich laten wachten.
🎉⁠
Maar dit weekend is het dus ook het jaarlijkse “weekend van de klant” met Unizo wat ik niet zomaar kan laten voorbijgaan.

Reden genoeg dus voor een leuke actie!⁠ De hele maand oktober krijg je een stoefboekje ter waarde van €25 cadeau bij een geboekte en betaalde fotosessie.  Een stoefboekje is een harmonicaboekje met 6 foto’s in formaat 10x10cm dat je gemakkelijk in je handtas kan meenemen om mee te “stoefen” of ook mooi op de kast of schouw kan zetten. Het is ook een tof presentje om aan iemand cadeau te geven.
🎁⁠
Ook als je een cadeaubon aankoopt, is de actie geldig. De sessie hoeft niet in oktober plaats te vinden, de betaling wel. Je kan dus nu bijvoorbeeld al betalen voor je kerstsessie, jaarlijkse gezinsfoto’s of een cadeaubon aankopen voor onder de kerstboom.
Niet cumuleerbaar met andere acties.
🎁⁠
Duimen jullie ondertussen mee voor mooi weer voor dit weekend?? ⁠
🌞

Delen is zoals altijd héél lief! ❤️