Fotosessie op vakantie in de Ardennen

“Een fotosessie op vakantie in de Ardennen?” hoor ik je vragen. Ja hoor, waarom niet? Gaan jij en je gezin of familie dit jaar nog op vakantie in onze mooie Ardennen? In de wijde omstreken en groene bossen van Trois-Ponts, Malmedy en Stavelot, in de provincie Luik?

Gaan jullie er lekker genieten van de mooie natuur en rustige omgeving? Even weg van huis en toch veilig in eigen land?

Dat is dan meteen ook hét uitgelezen moment om je gezin of familie te laten fotograferen, lekker ontspannen tijdens een wandeling of in de buurt van jullie vakantiehuisje of camping. Op vakantie nemen jullie ongetwijfeld zelf veel foto’s, maar door een buitenstaander worden jullie als gezin gefotografeerd en is het niet steeds mama of papa die er niet bij op staat (want zo gaat het toch meestal met vakantiefoto’s, toch?). Achteraf krijgen jullie de foto’s via een online galerij te zien (geheel corona-proof dus!) en kunnen jullie heerlijk terug denken aan die fijne vakantiemomenten!

De shoot zelf verloopt uiteraard ook met alle nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen en social distance is geen enkel probleem. Lees er alles over in deze blogpost en boek met een gerust hart jullie fotosessie!

Bel of mail voor meer info en de beschikbare data, ook tijdens weekends na de grote vakantie! Hier vind je alvast meer info over de sessies. Of geef een “Fotosessie op vakantie in de Ardennen” cadeau aan vrienden of familie!

En als je nog inspiratie zoekt voor toffe ontdekkingen in de buurt daar, check dan zeker de site van Visit Ardenne!

Delen is zoals altijd héél lief! ❤️