Personal branding: jij bent jouw merk

Personal branding! “Wablieft?” hoor ik je zeggen 😉 Personal Branding heeft als gedachte: Jij bent Jouw Merk. Binnen personal branding positioneert het individu zich als een merk, met specifieke kenmerken.

Weten je klanten wie er schuil gaat achter jouw merknaam of zaak? Wil je je zaak of merk op een toffe manier visueel tonen? Daar kan ik mee voor zorgen!

Zo kijken we samen welke belangrijke kenmerken we van jou en je zaak in beeld willen brengen, wat wil je uitstralen, welke beeld wil je van jezelf in de wereld zetten? Via welke kanalen wil je communiceren over je merk: enkel online of ook offline?

En met welk doel? Wie wil je aantrekken? Werk je enkel voor consumenten of ook B2B?

Soms is input hierover vanuit je eigen netwerk of vriendenkring ook heel leerrijk, dus gebruik hen zeker als je klankbord! Zo heb je zelf al een duidelijk idee van het beeld dat je wil schetsen.

Samen werken we tijdens een personal branding fotosessie een aantal ideeën uit rond wat je juist zoekt en zo zorgen we ervoor dat je de nodige beelden hebt voor sociale media, je nieuwsbrief en website. Net zoals hier bij yogastudio Cocon.

Kijk voor meer info alvast even naar mijn zakelijk portfolio of deze blogpost over Koffiebar BarBob! En hier bij Sonja van ZogeZeept.