Hallo daar,

Wat een surreële tijd is dit toch. We voelen ‘m allemaal, die onzichtbare vijand die ons leven een onverwachte lap om de oren geeft en ieder van ons aan het denken zet. Over de fragiele kant van gezondheid, de onzekere toekomst en (professionele) dromen die plots naar pauzemodus switchen.

Maar ondanks de machteloosheid die we voelen, hebben we altijd een tegengif in handen. Hoop. Betrokkenheid. Solidariteit. No virus can beat that spirit.

Vele zelfstandigen zitten met de handen in het haar. Niet onlogisch, want de kosten-versus-premievergoeding is hoe dan ook uit evenwicht. En dan moeten we er voor elkaar zijn. Toch?

Ikzelf heb besloten te kiezen voor de hoop. Hoop dat mensen foto’s naar waarde blijven schatten. Want worden er nu geen extra schone (familiale) banden gesmeed? Speciaal, en misschien soms ook aartsmoeilijk, maar wel uniek.

En ook al mogen we die nu niet meteen in een fotoshoot vereeuwigen, dan kan dat later. Binnenkort. Als corona zijn wonden heeft gelikt en het hier voor bekeken houdt, dan zetten we nabijheid, aanraking en verbondenheid weer in de verf. Met warme, betekenisvolle foto’s die ons voor altijd herinneren aan deze moeilijke tijd die ondanks alles ook veel goeds teweegbracht. Ooit… hopelijk weer snel… virusvrij dichtbij.

Je kan hier nu al je cadeaubon bestellen voor een toffe (en veilige!) fotosessie, voor jezelf, of voor anderen die waardevol voor je zijn in deze vreemde tijd.

Dank je, om de andere(n) niet te vergeten.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en hopelijk tot snel!

An, virusvrij dichtbij

PS: Deze tekst dateert van maart 2020, ondertussen veranderden de regels al meermaals. volg me via IG voor laatste updates en nieuwtjes ivm de corona-maatregelen rond fotografie of schrijf je in op mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden via mail.

Copyright foto: brand2impress

An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Zurenborg