SOLO. FAMILIE. LOVEBIRDS. VRIENDEN.zwanger.

Solo.Familie.Lovebirds.Vrienden.Zwanger.

Alle handige smartphonefotografen en stralende selfies ten spijt: voor het betere fotowerk zet je toch best een professionele fotograaf achter de camera. Of je nu solo, met familie, als lovebirds, met je bolle buik of met vrienden op de foto wil!

Want je mooiste kantjes – dus echt je àllermooiste – leg je vast met een straf toestel, het juiste licht, de ideale kle(u)rencombinaties en dito achtergrond. Oh, en natuurlijk, met deskundige tips voor the perfect pose.

Ik creëer samen met jou de juiste setting voor een shoot vol plezier, sérieux, sereniteit, show of romantiek. Jij kiest. Ergens op locatie in en rond Antwerpen, bij je thuis of in the middle of nowhere is: de opties zijn eindeloos. Net zoals met wie je wel of niet op de foto wil: alleen, met je liefste, vrienden, familie. Of allemaal samen.

Qualitytime. Kwaliteit.

Zo’n fotoshoot is qualitytime. Jezelf zijn zonder afleiding of pottenkijkers in de buurt. Samen met de mensen die je leuk of nog leuker vindt schone momenten vastleggen.

Dat is een unieke herinnering, zowel in je hoofd als – daarna – digitaal en op papier of aan de muur.

We bespreken op voorhand welke outfits scoren, de stijl die je wil uitstralen en de sfeer waar je van droomt. En welke shots je zeker wél en welke je misschien net niet wil. En no stress, je mag gewoon jezelf zijn, da’s gemakkelijk hé!?

Je kan ook altijd wat inspiratie opdoen op mijn Instagramprofiel.

Portretfoto’s met bolle buik​

Nieuw leven voelen groeien in je buik: de natuur durft al eens voor wonderen zorgen. Een eerste zwangerschap is overweldigend: alles wat gebeurt, is nieuw en onbekend. Maar of nu je eerste of je vierde kindje op komst is, het unieke van je beleving blijft.

Ik vang die momenten voor jou in beelden. Het worden foto’s van verwondering, koesteren, genieten en uitkijken naar. En als je kleintjes allang grootjes zijn, heb jij voor altijd je herinneringen bij de hand.

Time & Place​

Tussen 32 en 36 weken zwanger: dat is het ideale tijdstip om je fotosessie te plannen. Je buik is dan op z’n mooist. De eerste kwaaltjes zijn – hopelijk – voorbij en de laatste laten – fingers crossed – nog even op zich wachten.

Je hebt alle vrijheid om te bepalen waar je wil poseren: bij je thuis, in mijn studio of op een plekje dat voor jou belangrijk is. Willen je andere kindjes of wederhelft mee op de foto? Dat is prima. Meestal levert een fotoshoot thuis dan de meest spontane en naturelle foto’s op.

Beetje zenuwachtig over de juiste houding, je look, je kledij? Maak je geen zorgen, ik geef je al het advies dat je nodig hebt.

En neem zeker ook nog even een kijkje op mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk.

Eén shoot. Veel kansen.

Een fotosessie kan het begin zijn van meer. Het is alvast een origineel cadeau, om te geven én te krijgen. En zo’n professioneel portret staat niet mis op je social media.