Newborn Lifestyle fotosessie.

Newborn lifestyle fotosessie bij je thuis: Portret van nieuw leven.

Weinig momenten zijn adembenemender dan de geboorte van je kind. Het verhaal van je wereld die stilstaat en daarna voor altijd anders draait.

En na-tuur-lijk is je eigen kleintje het mooiste wezen ooit. Als het kon, zette je de tijd stop om elk moment tien keer te herbeleven. In realiteit gaat dat helaas niet. Maar via foto wel.

Een fotoshoot van of samen met je newborn is een (h)eerlijke ervaring. Geen foto’s van baby’tjes in bloemkolen of verkleed als aardbei à la Anne Geddes, maar de werkelijkheid zoals ze is. Helemaal perfect dus.

Home sweet home.

De newbornfotosessie vindt best plaats bij jou thuis, de meest natuurlijke omgeving om wonderbaarlijkheden vast te leggen. Je hebt alle spulletjes bij de hand en hoeft je hele uitzet niet mee te sleuren naar mijn studio.

Het is een intense beleving. Ik ben er, maar ik ben er ook niet. Of beter: ik blijf discreet op de achtergrond, zodat deze newborn lifestyle fotosessie met je liefste(n) nooit aan intimiteit inboet.

Idealiter is je baby tussen de vijf en zestien dagen oud, maar uiteraard staat er geen beperking op de leeftijd. Broertjes, zusjes, man- of vrouwlief: het spreekt voor zich dat iedereen mee op de foto mag. Ik help je graag met poses, outfits en stijl.

Droom je van babyfoto’s op die ene speciale locatie? Dat kan, alle ideeën zijn welkom!

En voor mijn meest recente werk, verwijs ik graag even naar mijn Instagram!