Bedrijfsevents. Teambuilding. Teamfoto's.

Naast portretten maak ik ook bedrijfsreportages of fotografeer ik jouw bedrijfsevent.

Dus heb je binnenkort een bedrijfsevent, teambuilding, feestje, BBQ of drink in’t vooruitzicht? Plan dan meteen een fotograaf in om de sfeer vast te leggen én nieuwe profiel- of teamfoto’s te maken.

Want ook jullie bedrijf is ongetwijfeld gegroeid sinds jullie laatste teamdag of jaarvergadering. En dat is reden genoeg om dat te laten vastleggen.

Een geslaagd event verdient het om vastgelegd te worden, en ik sta voor je klaar om elk bijzonder moment vast te leggen. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat jullie nog lang kunnen nagenieten van jullie bedrijfsevent of teamdag.

En of het dan gaat om een teambuilding workshop, een stafvergadering of een hele dag samen doorbrengen, ik zorg voor beelden van de energie, de sfeer en de unieke momenten.

Op zo’n dag is er altijd gelegenheid om teamfoto’s of individuele portretten te maken.

Plus, hoe vaak zijn jullie nog met z’n allen samen, fysiek, op dezelfde locatie? 

Via een handige online galerij, kan je de beelden nadien delen met de collega’s. Zo kunnen jullie het event of de tofste momenten van de teambuilding herbeleven en samen de beste teamfoto uitkiezen.
Kijk alvast even op deze blogpost voor meer voorbeelden van een hele teambuildingdag.

En kijk voor meer info en voorbeelden op mijn Instagramprofiel of check mijn LinkedIn voor aanbevelingen van klanten die je voorgingen.

Zoals altijd neem ik graag de tijd om jullie te leren kennen en maak ik een voorstel op maat, volledig naar jullie noden en wensen. Dus neem vrijblijvend contact en wie weet klikken we binnenkort wel samen op jouw bedrijfsfeest!