FAQ's - veelgestelde vragen

"Ik wil Personal Branding foto's laten maken voor mijn website en sociale media, welke formules zijn er?"

Heb je enkel een nieuwe profielfoto nodig? Dan komen we met 30 minuten en 2 outfits meestal wel toe. Heb je beelden nodig voor je website, brochures en sociale media? Dan voorzie ik graag meer tijd, zodat we zonder te moeten haasten en stressen een hele reeks beelden maken waar je een tijdje mee verder kan. Er is dan ook voldoende tijd om een aantal keer van outfit te veranderen. Klik op de knop hieronder voor meer info. 

"Hoe verloopt de verwerking en het afleveren van de foto's eens mijn Personal Branding sessie is geweest?"

Een drietal weken na de sessie krijg je je bewerkte beelden doorgestuurd in een online galerij. Daaruit kan je rechtstreeks het door jouw gekozen aantal beelden downloaden in hoge resolutie. Klaar voor gebruik en ready to conquer the world! Uiteraard kan je ook extra beelden aankopen, mocht je niet kunnen of willen kiezen.

Heb je ze sneller nodig? Special requests? Vraag het me vooraf, goeie afspraken maken goeie vrienden! 

"Ik wil personal branding foto's laten maken voor mijn website en sociale media, maar ik heb geen fysieke zaak of eigen kantoor. Hoe lossen we dat op?"

Ik ga graag mee op zoek naar een geschikte locatie die bij je persoonlijkheid past. Of het nu een koffiebar in de buurt is, een leuke co-working in het centrum van de stad of als je je tiptop voelt in de natuur, we vinden zeker een locatie die aansluit bij jouw merk. Belangrijkste is dat JIJ je er goed bij voelt zodat je foto’s vertrouwen en passie voor je vak uitstralen.

An Van de Wal - LumierePhotography brandingfotografie portretfotograaf Zurenborg Antwerpen HUS KastID
Personal branding ondernemer Marc Verlinden Sales met Inzicht An Van de Wal portretfotograaf Antwerpen

"Ah An, help! Ik kan niet poseren! Hoe moet dat toch?"

Geloof me, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die me dat zegt. Wees gewoon jezelf. Hier en daar zal ik wel wat aanwijzigingen en poseertips geven. En verder, just go with the flow!

De fotosessie gaat om jou, als persoon én als ondernemer. Ik leg graag je passie voor het vak vast en geloof me: voor je het weet, ben je vergeten dat ik er ben!

Personal branding Blienberg Advocaten An Van de Wal portretfotograaf Antwerpen

"Kunnen we na de sessie alle foto's krijgen?"

Ik ga er vanuit dat je voor mij kiest omdat mijn stijl je aanspreekt. Uit de vele foto’s van onze sessie maak ik een selectie van de beste beelden en bewerk ze volgens mijn stijl en smaak, in kleur en zwartwit. Die selectie krijg je te zien in de online galerij en daaruit kan jij je keuze maken voor de hoge-resolutiedownloads. 

De RAWs krijg je dus niet van me, omdat dat onafgewerkte producten zijn. Een beetje zoals je bij een bakker ook geen meel, water en zout kan krijgen want dan zou je zelf je brood nog moeten bakken…

"Oh nee, er is iemand ziek die mee op de foto moet, kunnen we een andere afspraak maken?"

Ja, dat kan zeker. Niets zo erg als op de foto “moeten” als je liever in je bed ligt uit te zieken. Ik geef je nieuwe mogelijkheden door en dan plannen we een nieuwe afspraak in.

Bij regenweer hoort ongeveer hetzelfde verhaal: regen is voor niemand fijn en ook gewoon slecht voor mijn camera 😅. Ofwel zoeken we een toffe binnenlocatie, ofwel verzetten we de sessie.

Geloof het of niet: ik heb nog maar heel weinig sessies moeten verzetten omwille van regenweer.

An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Zurenborg

"Waarom vraag ik je geen eigen filter te gebruiken over mijn foto's?"

Het wijzigen van de originele foto en dus mijn werk als fotograaf maakt dat het niet meer “mijn” werk is. Ik leg mijn eigen stijl qua belichting, kleuren en contrasten in mijn foto’s om een bepaalde sfeer of emotie in de foto over te brengen. Door er dan nog een andere filter over te zetten, kan je het beoogde effect van de foto veranderen en dat is uiteraard niet de bedoeling. 

Nog een extra weetje: ik behoud als fotograaf ook het auteursrecht op de foto en daardoor het recht om te bepalen hoe deze wordt gebruikt en weergegeven, ook al heb je voor de sessie en foto’s betaald. 

"Waarom vraag ik je mij te taggen wanneer je een foto online gebruikt?"

Het helpt bij het vergroten van mijn naamsbekendheid en het promoten van mijn werk. En zo hoef jij niet telkens mijn gegevens door te geven 😉.

Het is bovendien een fijne manier om respect te tonen voor mijn werk als fotograaf. 

Blader ook zeker eens even door mijn blog voor tips en weetjes. 
Of check mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk en inspiratie.