Marc Verlinden van Sales met Inzicht

Marc Verlinden van Sales met Inzicht leerde ik kennen via een workshop van NOVA bij UNIZO provincie Antwerpen in augustus ’21. Ja, ik ben het gaan nakijken 😉.

Ondertussen zijn we elkaar een aantal keren tegengekomen op de meest uiteenlopende netwerkevents en hielpen we elkaars netwerk soms verder uitbreiden.

Afgelopen december stond hij voor mijn lens, “want het is al zo lang geleden dat ik eens goeie foto’s heb laten maken.” Fijn om samen te werken, ook wel extra spannend, want zo’n “bekende” voor mijn lens is toch altijd wel speciaal ook. 

Waarom kopen mensen van mensen? 

Deze vraag kwam ter sprake tijdens onze sessie. Want ja, eigenlijk doen we gewoon een gezellige babbel en laat ik je vertellen over jouw passie, en maak ik ondertussen wat foto’s.

Marcs antwoord: “Omdat verbinding essentieel is in elke transactie.” Als ondernemer is het cruciaal om jezelf te laten zien, om die menselijke connectie te creëren die klanten aantrekt en loyaliteit opbouwt. 

Als portret- en personal brandingfotograaf kan ik je helpen om jouw unieke verhaal tot leven te brengen, om jouw persoonlijkheid en passie te laten stralen in een beeld. 

Ben jij klaar om je merk te versterken en jouw impact te vergroten? Neem vrijblijvend contact en dan zien we of we klikken! 

Personal branding ondernemer Marc Verlinden Sales met Inzicht An Van de Wal portretfotograaf Antwerpen
Personal branding ondernemer Marc Verlinden Sales met Inzicht An Van de Wal portretfotograaf Antwerpen

Wil je niks missen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!