Eventfotografie bij Netwerkclub Start2Bizz

“Nee, ik wist inderdaad niet dat je ook events deed…”

Ai, foutje van mijn kant om niet voldoende te variëren in mijn content blijkbaar, want deze quote komt van een klant waar ik een personal branding fotosessie verzorgde, maar die niet aan mij dacht toen ze een eventfotograaf nodig had…

Tijd dus voor een extra woordje uitleg adv de eventfotografie die ik onlangs verzorgde bij Netwerkclub Start2Bizz.

Het fotograferen van events

Het vastleggen van evenementen is méér dan alleen maar foto’s nemen – het is het bewaren van kostbare herinneringen, het delen van inspirerende momenten en het versterken van verbindingen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een teambuilding of een workshop, ik zorg voor beelden van de energie, de sfeer en de unieke momenten. En nee, ik loop niet heel de tijd voor je neus en in de weg. 😅

En het gaat trouwens niet alleen om de hoogtepunten van de dag, ik creëer ook meteen waardevolle content voor jouw merk en bedrijf die je ook na het event nog kan inzetten.

Want met professionele foto’s en video’s kun je:

✨ De betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten
✨ Een blijvende indruk achterlaten bij jouw gasten
✨ Jouw merk versterken op sociale media en marketingmaterialen
✨ Herinneringen creëren

Via een handige online galerij, kan je de beelden nadien delen met de aanwezigen. Zo kunnen jullie het event of de tofste momenten van de dag herbeleven.

Ben jij klaar om jouw bedrijfsevent onvergetelijk te maken? Neem contact op zodat we samen kunnen kijken hoe ik jouw volgende event het best in beeld kan brengen.

Eventfotograaf fotografie evenement teamfoto Teambuilding bedrijfsfotografie - An Van de Wal LumierePhotography
Eventfotograaf fotografie evenement teamfoto Teambuilding bedrijfsfotografie - An Van de Wal LumierePhotography

Wil je niks missen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van mijn bedrijf.

Beelden uit het Business School Event van Start2Bizz.