Op familieweekend in de Ardennen

Zoals bij zovelen, viel het familieweekend in de Ardennen van deze leuke bende in het water tijdens Corona. Na vele keren uitstellen en verplaatsen, mochten ze dan eindelijk toch vertrekken.

Oma en Opa vierden allebei een ronde verjaardag en kregen van de kinderen en kleinkinderen een familiefotosessie cadeau. Wat een leuke verrassing vond Oma dat! 

Gelukkig is uitstel geen afstel en mocht ik hen een aantal weken geleden gaan fotograferen in de tuin van hun vakantiehuis. Heerlijk rustig en relaxed, de kleintjes konden tussendoor even spelen en rondlopen. Tijdens zo’n sessie is er voldoende tijd voor groepsfoto’s, individuele portretten van wie wil en koppelshots. Want zeg nu zelf? Hoe lang is het geleden dat jij met je partner – en zonder kids – op de foto stond?

Ook zin in een sessie op vakantie? Als je in de streek van Stavelot – Malmedy – Trois-Ponts bent deze zomer, kom ik graag bij je langs! 

Check ook deze blogpost van een tijdje geleden voor meer info. Mijn meest recente werk vind je steeds op mijn IG-profiel.