Een lifestyle newbornsessie houden we bij je thuis

Een lifestyle newbornsessie houden we gemakkelijk bij je thuis zodat we de liefde die jullie voor dit nieuwe wondertje hebben, kunnen vastleggen in de natuurlijke omgeving van je kindje. En zo heb je meteen ook alles bij de hand om je pasgeboren kleintje te verzorgen.

Tijdens een zwangerschapssessie een tijdje geleden maakte ik wat beelden bij Naira thuis, met grote-zus-to-be erbij! Nu is haar kleine zus geboren en mocht ik weer langskomen voor wat portretten met mama en papa. Niet geposeerd in een steriel studio, maar gewoon thuis in mama’s armen en papa die vlakbij is, want zo zijn ze toch het meeste op hun gemak, die nieuwe kleine mensjes. En als ze zin hebben om in slaap te vallen, geen probleem: dan loop ik even mee tot aan hun bedje. Als de fotosessie met je baby’tje dan gedaan is, kunnen ze zelfs gewoon blijven doorslapen, als dat geen luxe is!?

Het is een intense beleving. Ik ben er, maar ik ben er ook niet. Of beter: ik blijf discreet op de achtergrond, zodat je fotosessie met je liefste(n) nooit aan intimiteit inboet.

Idealiter is je baby tussen de vijf en zestien dagen oud, maar uiteraard staat er geen beperking op de leeftijd. Broertjes, zusjes, man- of vrouwlief: het spreekt voor zich dat iedereen mee op de foto mag. Ik help je graag met poses, outfits en stijl.

Neem hier gerust een kijkje voor wat andere voorbeelden en check zeker ook mijn IG profiel voor mijn meest recente werk en tijdelijke acties.