In Euro's - prijslijst

Gezins- en familiesessies tot 5 personen.

Ik creëer samen met jou de juiste setting voor een shoot vol plezier, sérieux, sereniteit, show of romantiek. Jij kiest of dat nu hier in de buurt, bij jou thuis of in the middle of nowhere is: de opties zijn eindeloos. (in mijn eigen studio is voorlopig omwille van corona-maatregelen even niet mogelijk)

 

Mijn shooting fee bedraagt €195 die je bij de boeking betaalt.

In deze prijs zitten een voorbereidende call, de sessie van 1 uur op een overeengekomen locatie, selectie en verwerking van de beelden, een online galerij om de foto’s te bekijken en selecteren, 3 digitale files in hoge resolutie, een mini-album met jouw favoriete beelden en de BTW.

Eens de galerij online staat, kan je upgraden (€150-€340-€450) naar verschillende fotopakketten met digitale files en printkrediet in de online shop. 

Belangrijke informatie:

Sessies gaan bij voorkeur door op locatie in en om Antwerpen, maar overtuig me gerust als ik wat verder van huis moet gaan fotograferen. 

Een 2-tal weken na de sessie kan je de bewerkte foto’s in kleur en zwartwit in een online galerij bekijken. Deze blijft 2 maanden online staan, tenzij anders overeengekomen.

Extra personen in de sessie aan €15pp.

Check ook zeker eens mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk!

KM-vergoeding: €0,40/km

Zwangerschaps- en newborn fotografie.

Nieuw leven voelen groeien in je buik: Ik vang dat unieke moment voor jou in beelden. Het worden foto’s van verwondering, koesteren, genieten en uitkijken naar.

Tussen 32 en 36 weken zwangerschap is het ideale tijdstip om je fotosessie te plannen. Je buik is dan op z’n mooist.

Een fotoshoot van of samen met je newborn is een (h)eerlijke ervaring. Geen foto’s van baby’tjes in bloemkolen of verkleed als aardbei à la Anne Geddes, maar de werkelijkheid zoals ze is. Helemaal perfect dus. Opties zijn eindeloos.

Mijn shooting fee bedraagt €195 / €275 (newborn) die je bij de boeking betaalt.

In deze prijs zitten een voorbereidende call, de sessie van 1 uur (1,5 à 2u newborn) op een overeengekomen locatie, selectie en verwerking van de beelden, een online galerij om de foto’s te bekijken en selecteren, 3 digitale files in hoge resolutie, een mini-album met jouw favoriete beelden en de BTW.

Eens de galerij online staat, kan je upgraden (€150-€340-€450) naar verschillende fotopakketten met digitale files en printkrediet in de online shop.

Belangrijke informatie:

Sessies gaan door op locatie in en om Antwerpen of (voor de newborn liefst) bij jou thuis. Bekijk ook even deze blog voor meer info!

Een 2-tal weken na de sessie kan je de bewerkte foto’s in kleur en zwartwit in een online galerij bekijken. Deze blijft 2 maanden online, tenzij anders overeengekomen.

Check ook zeker eens mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk!

KM-vergoeding: €0,40/km

Albums & stoefboekje

Albums starten aan €85 in formaat 15x15cm, hebben een linen cover (kleur zelf te kiezen) en 10 pagina’s oftewel 5 “spreads”. Jullie kiezen hiervoor zelf de foto’s uit, of ik maak een keuze voor jullie als je van een verrassing houdt 😉

Vooraan en achteraan zit telkens een schutblad.
Andere formaten kunnen ook, tot 30x45cm, prijzen op aanvraag.

Stoefboekje €25 – Plooiboekje met 6 prints 10x10cm, zelf uit te kiezen.

 

Album Voorbeeld

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Voor zakelijke portretten maak ik graag een offerte op maat!