FAQ's - veelgestelde vragen

Koppefotografie An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Zurenborg

“Ah, An, help! Ik kan niet poseren! Hoe moet dat toch?

Geloof me, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die me dat zegt.
Wees gewoon jezelf, hier en daar zal ik je wel wat aanwijzingen en poseertips geven en verder: just go with the flow!
De fotosessie gaat om jullie, als gezin, als koppel, als familie.
Ik leg graag jullie liefde vast en geloof me: voor je het weet, ben je vergeten dat ik er ben!

De periode vlak na de bevalling was zo hectisch, we wilden toen geen shoot inplannen. Kan het nu op 4 maanden ook nog?

Idealiter is je baby tussen de vijf en zestien dagen oud, maar uiteraard staat er geen beperking op de leeftijd. Broertjes, zusjes, man- of vrouwlief: het spreekt voor zich dat iedereen mee op de foto mag. Jullie band zal nog hechter zijn en af en toe krijg je reactie, wat dan weer voor een heel ander soort foto’s zorgt. Maar die kleine, blijft jullie kleine en is het meer dan waard te laten fotograferen.

newborn lifestyle fotosessie An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Zurenborg
Familiefotosessie An Van de Wal LumierePhotography portretfotograaf Antwerpen Zurenborg

Kunnen we na de sessie alle foto’s krijgen?

Ik ga ervanuit dat je voor mij kiest omdat mijn stijl je aanspreekt. Uit de vele foto’s van onze sessie maak ik een selectie van de beste beelden en bewerk ze volgens mijn stijl en smaak, in kleur en zwartwit. Die selectie krijg je te zien in de online galerij en daaruit kan je je keuze maken voor prints, vergrotingen, albums, etc.

De RAWs krijg je dus niet van me, omdat dat onafgewerkte producten zijn – een beetje zoals je bij een bakker ook geen meel, water en zout kan krijgen want dan zou je zelf je brood nog moeten bakken…

Je kan digitale hoge-resolutiebeelden aankopen in de 3 verschillende pakketten die ik aanbied, dus ook websize beelden met watermerk krijg je niet, enkel “the real deal” in hoge resolutie. You’ll thank me later. 😉

Ik wil personal branding foto’s laten maken voor mijn website en sociale media, maar heb geen fysieke zaak of eigen kantoor. Hoe lossen we dat op?

Ik ga graag mee op zoek naar een geschikte locatie die bij je persoonlijkheid past. Of het nu een koffiebar in de buurt is, een leuke co-working in het centrum van de stad of als je je tiptop voelt in de natuur, we vinden zeker een locatie die aansluit bij jouw merk. Belangrijkste is dat JIJ je er goed bij voelt zodat je foto’s vertrouwen en passie voor je vak uitstralen.

An Van de Wal - LumierePhotography brandingfotografie portretfotograaf Zurenborg Antwerpen HUS KastID

Blader ook zeker eens even door mijn blog voor tips en weetjes. Of check mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk en inspiratie.