Zwangerschap.

Portretfoto’s met bolle buik

Nieuw leven voelen groeien in je buik: de natuur durft al eens voor wonderen zorgen. Een eerste zwangerschap is overweldigend: alles wat gebeurt, is nieuw en onbekend. Maar of nu je eerste of je vierde kindje op komst is, het unieke van je beleving blijft.

Ik vang die momenten voor jou in beelden. Het worden foto’s van verwondering, koesteren, genieten en uitkijken naar. En als je kleintjes allang grootjes zijn, heb jij voor altijd je herinneringen bij de hand.

 

Time & Place

Tussen 32 en 36 weken zwanger: dat is het ideale tijdstip om je fotosessie te plannen. Je buik is dan op z’n mooist. De eerste kwaaltjes zijn – hopelijk – voorbij en de laatste laten – fingers crossed – nog even op zich wachten.

Je hebt alle vrijheid om te bepalen waar je wil poseren: bij je thuis, in mijn studio of op een plekje dat voor jou belangrijk is. Willen je andere kindjes of wederhelft mee op de foto? Dat is prima. Meestal levert een fotoshoot thuis dan de meest spontane en naturelle foto’s op.

Beetje zenuwachtig over de juiste houding, je look, je kledij? Maak je geen zorgen, ik geef je al het advies dat je nodig hebt.

En neem zeker ook nog even een kijkje op mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk.