Portretfoto’s Solo. Familie. Lovebirds. Vrienden.

Portretten


Portretfoto’s: Solo. Familie. Lovebirds. Vrienden. 

Alle handige smartphonefotografen en stralende selfies ten spijt: voor het betere fotowerk zet je toch best een professionele fotograaf achter de camera.

Want je mooiste kantjes – dus echt je àllermooiste – leg je vast met een straf toestel, het juiste licht, de ideale kle(u)rencombinaties en dito achtergrond. Oh, en natuurlijk, met deskundige tips voor the perfect pose.

Ik creëer samen met jou de juiste setting voor een shoot vol plezier, sérieux, sereniteit, show of romantiek. Jij kiest. Of dat nu in mijn eigen studio (na corona weliswaar 😉), bij je thuis of in the middle of nowhere is: de opties zijn eindeloos. Net zoals met wie je wel of niet op de foto wil: alleen, met je liefste, vrienden, familie. Of allemaal samen.

Qualitytime. Kwaliteit.

Zo’n fotoshoot is qualitytime. Jezelf zijn zonder afleiding of pottenkijkers in de buurt. Samen met de mensen die je leuk of nog leuker vindt schone momenten vastleggen.

Dat is een unieke herinnering, zowel in je hoofd als – daarna – digitaal en op papier of aan de muur.

We bespreken op voorhand welke outfits scoren, de stijl die je wil uitstralen en de sfeer waar je van droomt. En welke shots je zeker wél en welke je misschien net niet wil. En no stress, je mag gewoon jezelf zijn, da’s gemakkelijk hé!?

Eén shoot. Veel kansen.

Een fotosessie kan het begin zijn van meer. Het is alvast een origineel cadeau, om te geven én te krijgen. En zo’n professioneel portret staat niet mis op je social media.

Droomde je al lang van een modellencarrière? Wie weet is dit de eerste stap.

Bekijk ook zeker mijn Instagramprofiel voor mijn meest recente werk.

Voor een familiesessie met meerdere gezinnen en 3 generaties maak ik graag een offerte op maat.