Achter de lens - About me.

Captivating the Beauty in Life

Achter de lens - About me.

'Captivating the Beauty in Life.'

Hallo, ik ben An (met 1 n!) Van de Wal, blij dat je er bent!

Mijn motto is: captivating the beauty in life! De schoonheid van het leven vangen, maar ook erdoor geïntrigeerd zijn.

Ik leg het leven vast zoals het is op een welbepaald moment in de tijd: tijdens een zwangerschap, net na de geboorte, als je kinderen aan je broekspijpen hangen of bijna het ouderlijk huis verlaten. Of als je op zoek gaat naar je 1e job, een nieuwe uitdaging of je je team “in the picture” wil zetten. Omdat ELK moment in je leven iets speciaals heeft, het waard is om vast te leggen. Ik hoor vaak dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij: onlangs zei iemand dat ze liever naar de tandarts ging dan foto’s liet maken en op het einde van de sessie was ze (gelukkig!) toch van gedachten veranderd.

Ook voor zakelijke portretten kan je dus bij mij terecht: een professionele 1e indruk maken is tegenwoordig toch ook nog altijd belangrijk want in dit digitale tijdperk word je toch vaak even op voorhand opgezocht en bekeken.

Hoewel ik oorspronkelijk Secretariaat-Talen studeerde, kriebelde de fotografie al lang (ik stond als kind al vaak achter de camera op feestjes en tijdens vakantie) en volgde ik een fotografie-opleiding in avondschool. Regelmatig school ik me bij tijdens workshops en extra opleidingen.

Naast fotografie, zijn Geert (my significant other), Mila & Pippa (mijn dochtertjes), Lies & Roos (mijn plusdochters) mijn grote liefdes.

In mijn vrije tijd maak ik soms kleertjes voor mijn kindjes of woel ik met mijn vingers in de aarde van mijn moestuintje. Ik ontsnap regelmatig uit de stad richting bos en groen.

Respect, betrokkenheid, ecologie en duurzaamheid draag ik hoog in het vaandel. Ik ben ook trotse (fotograaf) vrijwilliger bij ArmenTekortBoven de Wolken en onze wijkkrant Gazet van Zurenborg.

En jij, wat doe jij zoal? Sta jij binnenkort eens voor mijn lens?

Mijn klanten aan het woord...