Moederdag, of is het dit jaar Moederweek?

By An Van de Wal Algemeen, Branding fotografie Geen reacties op Moederdag, of is het dit jaar Moederweek?

LumierePhotography Antwerpen Zurenborg Portretfotograaf Moederdag Moederweek

Vreemde tijden momenteel door dat rare virus – maar het leven draait ondertussen ook gewoon door. Zo zijn er verjaardagen te vieren en komen ook #moederdag en dit jaar #moederWEEK stilaan dichterbij. Of maken we er zelfs #Moedermaand van?

Ben je op zoek naar een leuk geschenk dat niet verslenst of na enkele happen of slokken op is? Geef dan eens een fotosessie cadeau!

Zo kan je – eens deze hele coronatijd voorbij is – de mooie band die mama nu ongetwijfeld nog heeft versterkt met haar kids voor eeuwig laten vastleggen!  Geef als mama desnoods een duidelijke tip aan je partner of kroost zodat je zélf eens mee gefotografeerd wordt. Zo krijg je eindelijk die beelden waar je nog lang van kan nagenieten. Want ik hoor toch vaak dat de mama’s thuis de fotografen zijn (hier is dat niet anders, ik zal zelf ook eens duidelijk hinten 😉)

Je kan een cadeaubon bestellen om later te gebruiken uiteraard, dus vul het contactformulier iof mail me gerust voor meer info!

  • Share: